Over mij

Wat je eet en drinkt is van grote invloed op hoe je je voelt. Fysiek én mentaal. Ik heb zelf mogen ervaren wat gezonde voeding voor je lichaam en gemoedstoestand kan betekenen én deel mijn ervaring graag met jou.

Als klein meisje was ik een moeilijke eter. Ik zat avonden lang aan tafel met tranen in mijn ogen. Tegen de tijd dat het bedtijd was lag mijn bord vaak nog vol. Toen ik op mijn zestiende besloot om vegetariër te worden ging er een wereld voor me open. Ik verzamelde recepten, leerde koken en vond plezier in eten.

Meer dan tien jaar later ging ik mij verdiepen in de relatie van voeding en gezondheid. Ik paste mijn dieet aan, viel 15 kilo af en kreeg bergen energie. Ook mentaal ging ik er een stuk op vooruit. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, stress en angsten namen af en depressieve buien kwamen bijna niet meer voor.

Op dit moment ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en help ik jou graag op weg naar een lichamelijke én mentaal fitte lifestyle.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • een persoonlijk voedingsadvies
  • een persoonlijk voedingsadvies + coaching (incl. persoonlijke dag- en weekmenu’s, recepten en boodschappenlijsten). Je krijgt begeleiding via e-mail en we spreken elkaar via Skype.

Klik hier als je meer wilt weten.

Wil je graag kennismaken? Dat kan. Mail me op contact(at)janneke-vandijk.com zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen of stuur me direct een bericht op Skype.

Let’s chat